Allgro: groothandel in frieten en bereide aardappelproducten

Uw klanten verrukkelijke frietjes of geschilde aardappelen voorzetten? Dat was nog nooit zo gemakkelijk dankzij groothandel in frieten Allgro. Vanuit ons hoofdkwartier in Sint-Lievens-Houtem komen wij uw aardappelproducten of frieten leveren. U hoeft ze alleen nog te bakken of toe te voegen aan uw bereiding.

Van ongeschilde aardappelen tot frietjes

Allgro levert aardappelen in de vorm die u nodig hebt. Van ongeschilde over rauwe geschilde aardappelen tot geblancheerde of gepasteuriseerde patatjes. Ook om frieten te leveren bent u bij ons aan het goede adres. Allgro selecteert alleen de beste aardappelrassen van de smakelijkste oogsten. Zo garanderen wij u een lading goudgele heerlijkheid – verpakt in handige plastic zakken.

Geschilde aardappelen: basis van menig gerecht

Van gekookte aardappelen over puree tot gratin dauphinois: de aardappel is multi-inzetbaar. Het was- en schilwerk laat u gewoon aan ons over. Voorgekookt? Geen probleem!

Groothandel in frieten: Belgische trots

Onze nationale trots mag natuurlijk niet ontbreken op uw menukaart: frietjes. Vers versneden zijn ze op hun best. Maar ook ingevroren staan de gouden aardappelstaafjes hun mannetje. Laat ons uw frieten leveren aan de deur, en ga meteen aan de slag. Allgro werkt bovendien zoveel mogelijk samen met lokale boeren en veilingen voor uw aardappelen. Zo bent u zeker van een op-en-top Belgisch product. Verse en fijne aardappelproducten? Daarvoor moet u bij Allgro zijn!

Interesse in ons aanbod?

Bent u grootkeuken, cateringbedrijf of maaltijdfabrikant en heeft u interesse in onze verse producten?