12.530 euro voor de warmste week!

dinsdag 09 januari 2018
Ook bij Allgro hebben we ons beste beentje voorgezet en met veel enthousiasme een mooie actie voor de warmste week volbracht.

Omdat ons bedrijf werkzaam is in de groenten- en fruitsector, was de keuze snel gemaakt. We stelden 3 verschillende pakketjes samen; Een soeppakket, een wintergroentenpakket en een fruitpakket. Elk pakket was te koop voor €10 en bestond uit 4 kg gesneden verse groenten of 5 kg fruit. De aankoop van de grondstoffen en de productiekosten werden volledig gedragen door Allgro en de opbrengst van de actie werd INTEGRAAL verdeeld onder BiJeVa en Wegwijs Zottegem. BiJeVa pakt kinderarmoede aan met als doelstelling de ontwikkelingskansen van jonge kinderen te verhogen. Wegwijs Zottegem is een CAR dat zich richt tot kinderen en jongeren met moeilijkheden in hun dagelijkse leven thuis, op school, enz. ten gevolge van onderliggende problemen zoals complexe leerstoornissen of taalstoornissen, autisme, ADHD...

Dankzij de steun van onze directie, al onze medewerkers en uiteraard ook alle mensen die ons steunden met de aankoop van één of meerdere pakketjes, konden we onze actie succesvolafsluiten met een verrassende som van niet minder dan 12.530€!!!

We wensen hierbij iedereen te bedanken voor dit mooie gebaar.

Allgro wenst iedereen ook nog een fantastisch, warm en gezond 2018!