Allgro nieuwbouw event

dinsdag 04 december 2018
Nu het stof terug is gaan liggen kunnen we terugkijken op een uiterst geslaagde opening van onze nieuwbouw.

6000 m² nieuwe bedrijfshallen. Niet enkel productieruimte, maar ook een waterzuiveringssysteem, nieuw magazijn voor orderpicking, frigo’s, nieuwe burelen en sociale lokalen.

Ook deze keer zet Allgro in op duurzaamheid! Door de uitbreiding van het stroomgotensysteem en de zonnepanelen, moderne isolatietechnieken, koel-installaties op co² en een splinternieuw waterzuiveringssysteem waarbij het afvalwater gezuiverd wordt tot drinkwater, probeert Allgro de impact op het milieu tot een minimum te herleiden. De aanleg van een nieuwe bosstrook en een vijver voor de opslag van regenwater zorgen ervoor dat het leefmilieu beschermd wordt.

Daarnaast hebben we het label "Simonne" geïntroduceerd waarbij we vooral ons assortiment gesneden fruit vernieuwd en uitgebreid hebben. Verder hebben we ook de ontwikkeling en productie van onze eigen sauzen "Cézanne" volledig afgewerkt. 2018 was een dus bewogen maar succesvol jaar en dat hebben we het laatste weekend van september samen met u kunnen vieren. Bekijk hier nog enkele sfeerbeelden van het evenement.