inloggen
Top view healthy food immunity boosting composition1

Niet-versneden groenten, fruit & aardappelen

Groenten fruit onversneden allgro

Hamert u voor uw grootkeuken, cateringbedrijf of maaltijdenfabriek op het gebruik van kraakverse producten van onberispelijke kwaliteit? Dan staat een betrouwbare groothandel voor groenten en fruit bovenaan uw leverancierslijst! Goed nieuws, want Allgro in Sint-Lievens-Houtem levert u een fruit- en groentenmix om van te likkebaarden.

Het Allgro-assortiment aan niet-versneden groenten en fruit is uitgebreid – héél uitgebreid. Van stevige paprika’s over volle kroppen sla tot knapperige asperges. Maar ook sappige abrikozen, hemels zoete mango’s en zalig zurige besjes staan op het keuzemenu. Net als een geurig gamma aan dagverse kruiden zoals koriander, basilicum, dragon, …
Zo zijn wij als groothandel voor groenten en fruit in Oost-Vlaanderen niet te versmaden.

Onze producten hebben – in de mate van het mogelijke – Belgische wortels. Geteeld bij lokale kwekers, verhandeld via lokale veilingen. De meeste groenten, vruchten en kruiden zijn niet langer dan een dag naar u onderweg. En bovendien perfect traceerbaar dankzij uw persoonlijke groothandel voor groenten en fruit in Oost-Vlaanderen. Zo gaat u aan de slag met frisse frambozen, tintelende tomaten, montere marjolein, …

Verwerkens- en hapklaar voor al uw bereidingen. Extra tijd uitsparen? Ontdek ons assortiment versneden groenten en fruit.

Groothandel voor groenten en fruit in Oost-Vlaanderen: tegen eerlijke prijzen

Kwaliteit is één ding, een correcte prijs een ander. Daarom betaalt u bij Allgro geen cent te veel voor uw fruit- en groentenmix van de bovenste plank. Dagverse groenten, fruit en kruiden tegen een topprijs?

Allgro: groothandel in frieten en bereide aardappelproducten

Uw klanten verrukkelijke frietjes of geschilde aardappelen voorzetten? Dat was nog nooit zo gemakkelijk dankzij groothandel in frieten Allgro. Vanuit ons hoofdkwartier in Sint-Lievens-Houtem komen wij uw aardappelproducten of frieten leveren. U hoeft ze alleen nog te bakken of toe te voegen aan uw bereiding.

Aardappelproducten

Van ongeschilde aardappelen tot frietjes

Allgro levert aardappelen in de vorm die u nodig hebt. Van ongeschilde over rauwe geschilde aardappelen tot geblancheerde of gepasteuriseerde patatjes. Ook om frieten te leveren bent u bij ons aan het goede adres.

Allgro selecteert alleen de beste aardappelrassen van de smakelijkste oogsten. Zo garanderen wij u een lading goudgele heerlijkheid – verpakt in handige plastic zakken.

Van gekookte aardappelen over puree tot gratin dauphinois: de aardappel is multi-inzetbaar. Het was- en schilwerk laat u gewoon aan ons over. Voorgekookt? Geen probleem!

Groothandel frietjes allgro

Groothandel in frieten: Belgische trots

Onze nationale trots mag natuurlijk niet ontbreken op uw menukaart: frietjes. Vers versneden zijn ze op hun best. Maar ook ingevroren staan de gouden aardappelstaafjes hun mannetje. Laat ons uw frieten leveren aan de deur, en ga meteen aan de slag. Allgro werkt bovendien zoveel mogelijk samen met lokale boeren en veilingen voor uw aardappelen. Zo bent u zeker van een op-en-top Belgisch product. Verse en fijne aardappelproducten? Daarvoor moet u bij Allgro zijn!

Interesse in ons aanbod?

Bent u grootkeuken, cateringbedrijf of maaltijdfabrikant en heeft u interesse in onze verse producten?

Bel ons +32 (0)9 360 83 48