inloggen

Allgro? Dagverse kwaliteit, elke dag weer!

Uw groenten en fruit efficiënt, veilig en hygiënisch verwerken? Dat loopt gesmeerd bij Allgro. Ontdek hoe.

U behandelt uw werkruimtes, materiaal en gerechten met de grootste zorg. Allgro dus ook: kwaliteit primeert in alles wat wij voor u doen. De recentste en veiligste machines, stevige verpakkingen, stipte levering, … En natuurlijk: fruit en groenten in onberispelijke staat. Zo blijft u gerust, levering na levering.

Vakmanschap, het juiste materiaal en passie

De verwerking van uw groenten en fruit gebeurt van a tot z op onze productiesite in Sint-Lievens-Houtem – tussen Gent en Aalst. Handig, want dat maakt permanente follow-up en evaluatie mogelijk. En wat voegt ons moderne en duurzame machinepark daaraan toe? Een snelle, efficiënte en verfijnde verwerking van uw bestelling. Onze medewerkers werken ten slotte uw order met oog voor detail af.

Oorsprong áltijd traceerbaar

Allgro kent van elk stuk fruit of groente het lotnummer, de originele producent en de leveringsdatum. Onze producten zijn dus voor 100 procent traceerbaar. En ¬– in de mate van het mogelijke – altijd van Belgische teelt.

Volledig allergenenproof

Klanten met allergieën slapen op beide oren: Allgro voldoet aan alle allergenennormen. Maak kennis met de Allgro-kwaliteit!